Έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα:
  • 100kW Φ/Β σταθμός στην Αχαΐα, για την ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΕΠΕ
  • 50kW Φ/Β σταθμός στην Αχαΐα, για την ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΕΠΕ
  • 150kW Φ/Β σταθμός στην Αχαΐα, για την ΠΛΕΣΣΑΣ ΕΕ
  • 80kW Φ/Β σταθμοί στην Αχαΐα, για την CUBAUR ΟΕ
  • 720kW Φ/Β σταθμοί στην Αχαΐα, για την Procom Energy AE
  • 20kW Φ/Β σταθμός στην Αχαΐα, για την ΒΕΡΓΟΣ ΘΕΟΔ.
  • 100ΚW Φ/Β σταθμός στην Φθιώτιδα, για την SOLERGA ΟΕ
  • 2x80ΚW Φ/Β σταθμοί στα Χανιά, για την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ
  • Συνολική εγκατεστημένη ισχύς οικιακών: 180ΚW


Οικιακές στέγες έως 10KWp που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα:

Highslide JS
Παραλία Πατρών
9,87 kWp
Highslide JS
Ηγουμενίτσα
9,87 kWp
Highslide JS
Άνοιξη Αττικής
9,87 kWp
Highslide JS
Κεχριές Κορινθίας
9,87 kWpΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν 35 ιδιόκτητα φωτοβολταικά πάρκα ισχύος 20KW το καθένα, με δυαξονικό ηλιοστάτη

Highslide JS

Επίσης, ολοκληρώθηκαν 18 φωτοβολταικά πάρκα ισχύος 20KW το καθένα, με σταθερές βάσεις, για τον Όμιλο AEGEAN

Highslide JSΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η διεθνής έκθεση «ECOTEC 2010»

Με μεγάλη επιτυχία κι ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας ολοκληρώθηκε η 3η διεθνής έκθεση «ECOTEC - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής.

Η Procom Energy συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά ως εκθέτης και για 1η φορά ως Χορηγός της έκθεσης, στηρίζοντας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου της ενέργειας, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες 16 χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Δανία, Ισπανία, Τσεχία, ΗΠΑ, Κίνα, Κορέα κ.ά.)

Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού που μεταφράστηκε με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση (οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 18.000), η παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης, της Αντιπολίτευσης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων καθώς και πληθώρας μέσων ενημέρωσης, απέδειξε ότι το αίτημα για «πράσινη ανάπτυξη» δεν είναι μόνο επιτακτικό αλλά και πάνδημο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας επισκέφθηκαν στο περίπτερό μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την 5η Διεθνή έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC 2010 που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Οκτωβρίου 2010 στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

Highslide JS Highslide JS
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PROCOM ENERGY ΚΑΙ AEGEAN POWER

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η εταιρία PROCOM ENERGY, με την εταιρία AEGEAN POWER, η οποία αφορά στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Η AEGEAN POWER είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς και η μοναδική αμιγώς ελληνική. Ιδρύθηκε το 2007 και το 2009 έλαβε άδεια παραγωγής που αφορά αεριοστροβιλική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής. Σήμερα κατέχει ήδη το 2,5 % της Ελληνικής αγοράς στον τομέα της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, με πελάτες μεγάλους εμπορικούς ομίλους, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων, οδικά δίκτυα κλπ.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η κάλυψη των αναγκών εταιριών και ιδιωτών σε ηλεκτρική ενέργεια στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, παρέχοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και σύγχρονες υπηρεσίες ανώτερου ποιοτικού επιπέδου, με σεβασμό στο περιβάλλον. Παράλληλα, η PROCOM ENERGY εμπλουτίζει τις δραστηριότητές της στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας με έμφαση στην αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.PROCOM ENERGY: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ISO 9001:2008, ΑΠΟ ΤΗΝ TUV AUSTRIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον ανεξάρτητο, αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA, η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 όσον αφορά στη μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων από την PROCOM ENERGY. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανταποκρίθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε όλο το φάσμα των αυστηρών ελέγχων του ανεξάρτητου φορέα που επικύρωσε με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο την ποιότητα των υπηρεσιών που η Procom Energy παρείχε και παρέχει στους πελάτες της.Η Procom Energy ΕΚΘΕΤΗΣ και ΧΟΡΗΓΟΣ στην Έκθεση Ecotec 2010

Πάντα παρούσα στις μεγάλες εκθέσεις ενέργειας και τεχνολογίας περιβάλλοντος, η Procom Energy θα λάβει μέρος στην 3η διεθνή έκθεση "ECOTEC - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα", που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής.

Παράλληλα με την παρουσία της ως Εκθέτης, η Procom Energy θα συμμετάσχει και ως Χορηγός της έκθεσης, στηρίζοντας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου της ενέργειας, που φέρνει σε επαφή κρατικούς οργανισμούς, τοπική αυτοδιοίκηση, εταιρίες προμήθειας υλικού, κατασκευαστές ενεργειακών έργων, ιδιώτες επενδυτές και απλούς πολίτες με ολόκληρη τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει σήμερα η επιτακτική ανάγκη για τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Το περίπτερο της Procom Energy και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, περιμένουν τους επισκέπτες στην αίθουσα 4 και στη θέση Β3, όπου μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχονται από την εταιρία στη διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και να ενημερωθούν για τις επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα, που βρίσκονται σήμερα στη φάση της υλοποίησης.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από το "Ecoforum", ένα τετραήμερο συνέδριο πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος, στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερα για την ΈκθεσηΗ Procom Energy ΕΚΘΕΤΗΣ και ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στην Έκθεση Ενέργεια-Photovoltaic 2010

Η Procom Energy συμμετέχει ως Εκθέτης και Χρυσός Χορηγός στην 5η διεθνή έκθεση "ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC 2010" που θα διεξαχθεί από 21 έως και 24 Οκτωβρίου 2010 στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τις Α.Π.Ε. στην Ελλάδα, με περισσότερους από 170 εκθέτες, 60 διεθνείς συμμετοχές και 17.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό το 2009.

Η Διεθνής Έκθεση "ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC" με την επιτυχημένη πορεία της, αντανακλά το δυναμισμό της ανάπτυξης των Φωτοβολταϊκών συστημάτων και της αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα.

Η 5η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς ενέργειας, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της, όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών συστημάτων και της βέλτιστης αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για έργα κάθε κλίμακας.Συμμετοχή της Procom Energy στην Έκθεση Ενέργεια-Photovoltaic 2009

Η Procom Energy θα δώσει το παρών στην διεθνή έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC 2009 που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Η έκθεση διοργανώνεται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά και αναμένεται να συγκεντρώσει το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών και του επιχειρηματικού κόσμου στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στην έκθεση συμμετέχουν 170 εκθέτες από 15 χώρες ενώ αναμένεται να την επισκεφθούν πάνω από 11.000 κόσμου. Το περίπτερο της Procom Energy θα βρίσκεται στην αίθουσα F της έκθεσης και στη θέση GF 114.Δύο νέα φωτοβολταϊκά πάρκα στην Αχαΐα από την Procom Energy

Δύο νέα φωτοβολταϊκά πάρκα βρίσκονται υπό κατασκευή από την Procom Energy στην περιοχή του δήμου Λαρισσού στην Αχαΐα. Οι συμβάσεις έργου έχουν ήδη υπογραφεί με τους φορείς των αδειών που είναι οι εταιρίες ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΕ και ΘΕΤΙΣ ΑΕ. Η συνολική ισχύς των δύο ενεργειακών εγκαταστάσεων θα φτάνει τα 1,5 ΜW και οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2009. Η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2010.


Εταιρiα - Υπηρεσίες - Συνεργάτες - Έργα - Νέα - Ηλεκτρικά Οχήματα - Επικοινωνία